IMG_2539
Beteendevetare söker arbete!

Med stort intresse för civilsamhället och en önskan att vilja förbättra inom en rad områden så vill jag här presentera mina främsta styrkor.

  • Flexibilitet är nog min främsta styrka, gäller bara att ha omdöme att veta när det är dags att säga stopp.
  • Social som få och har sällan svårt att hitta min plats i olika sammanhang.
  • Struktur är väldigt viktigt för att ha översikt och veta vad som behöver prioriteras.

Med mig så får ni allt detta och mycket mer.

Utbildning

2006-2010

Beteendevetenskapliga programmet 180 hp
Mälardalens högskola

Läste med inriktning på sociologi eftersom mitt stora intresse ligger i hur vi organiserar oss i samhället och hur detta påverkar individen.

2000-2002

Webbteknik KY
Nackademin

Läste en KY-utbildning med inriktning på webbteknik.

1999-2000

Allmän linje Psykologi
Stensunds folkhögskola
Arbetslivserfarenhet

Jag har under mina yrkesverksamma år haft en rad olika erfarenheter, dessa presenteras nedan.

 

16 December 2014 - Nuvarande

Rehabiliteringskonsult
Work For You

I mitt uppdrag som rehabiliteringskonsult så kartlägger, stöttar och får jag ut människor som varit borta från arbetsmarknaden ut i arbetsprövning. Så de kan hitta var deras gränser finns och får en chans att sakta och i sin takt rehabilitera sig ut på arbetsmarknaden igen.

18 Mars 2013 - 31 Augusti 2014

IT-konsult
Svenska Infobyte

Mitt ansvar var att utveckla och underhålla WordPresswebbar åt våra kunder. Sidor jag underhöll och utvecklade var bland annat kurera.seicm.seadvokatomnia.se och fillandgo.se

 

16 December 2010 - 15 Mars 2013

Utbildare/Handledare
Iris Hadar

Som utbildare på grundläggande datautbildning för personer med funktionsnedsättningar så var jag ett stöd för de som gick på kursen oavsett om de aldrig suttit vid en dator eller om de mest behövde verifiera sina kunskaper. Förutom att finnas till hands ute i klassrummet skötte jag även det administrativa arbetet och kundkontakten med Arbetsförmedlingen.

Projekt
Miljöbloggen

Miljöbloggen startades 2006 efter att jag varit på en miljöutbildning på mitt dåvarande arbete. Jag hade sedan tidigare blivit inspirerad av de frågor som finns inom miljöområdet då jag i samband med en utbildning på Stensunds folkhögskola läste boken Världens Chans av Stefan Edman.

 

Det gav mig en hoppfull bild av de utmaningar som vi står inför med klimat, energi och miljöfrågor av olika slag. Gick hem och kollade upp om det fanns en miljöblogg och då detta var tidigt 2006 så hade det inte riktigt kommit någon. Jag bestämde mig då för att börja kommentera nyheter inom miljöområdet på http://miljobloggen.randler.se

 

2010 gick jag över till att använda Twitter som verktyg för att sprida information om dessa frågor och tanken är att det ska kunna användas av intresserade, sakkunniga och professionella inom den gröna näringen för att sprida kunskap, tips och nyheter.

 

Arbetar kontinuerligt med att uppdatera både blogg och twitter, söka nya vägar och hitta samarbeten. I dagsläget har twitterkontot (@miljobloggen) ca 4560 följare.

 

 

Vill du ha kontakt med mig för samarbete, tips eller annat angående Miljöbloggen, maila på info@miljobloggen.randler.se

Kontaktuppgifter